Un munte. 7 zile.

I-AM CERUT LUI DUMNEZEU

PRETUIESTE FIECARE ZI DIN VIATA TA. Ti-a fost daruita cu iubire si incredere. Nu trebuie sa demonstrezi ca o meriti. Asa cum nu trebuie sa demonstrezi ca meriti iubirea sau fericirea. Este suficient sa fii TU si sa faci astfel incat SA ADUCI BUCURIA IN FIECARE ZI DIN VIATA TA. Iar pentru asta nu ai nevoie nici de puteri supranaturale, nici de averi exorbitante.

Tine minte ca si muntele cel mai inalt este facut din pietricele si firisoare de pamant, mai mici sau mai mari, care puse toate laolalta fac muntele acela. Asa este si cu fericirea, iubirea, implinirea, succesul din viata ta. Nu vin asa, ca o gramada mare dintr-o data. Se construieste in timp. Farama cu farama. Clipa de clipa.

Si asta nu inseamna ca in fiecare zi trebuie sa ai cate o clipa de fericire, iubire, implinire, succes. Dar … cum ar fi sa fie asa? Si stii ce? Toate sunt deja in tine. Nu trebuie sa le cauti pe nu-stiu-unde. Nu trebuie sa le ceri altora. Nu trebuie nici macar sa te chinui sa le gasesti. Ti-au fost deja date. Este darul cel mai de pret cu care ai venit pe lume.

Ce trebuie, insa, este sa accepti asta. Sa o crezi, sa o lasi sa fie in tine, sa te ancorezi in concretul prezentului, acceptand si lasand deoparte trecutul. Si fara grija sau presiunea zilei de maine (a viitorului). Trimite doar, cu incredere si credinta, gandul si emotia ta catre Univers. Si Universul iti va raspunde neindoielnic.

Cum sa faci asta? Simplu. Uite, zambeste imediat ce deschizi ochii. Sau uita-te la soare si umple-te de lumina si energia lui. Sau spune-ti doar atat: “EU sunt IUBIRE”. Sau canta, sau viseaza, sau razi, sau daruieste, sau … orice care tie iti place.

Sau, daca rezonezi la randurile din poza atasata, citeste-le. Atat. Nimic mai mult. Dar fa-o in prezent. Fa tacere in mintea ta si citeste. Nu te gandi la sedinta de astazi, la lista de task-uri, la cum iti sta parul, la cate kg mai ai de dat jos, la cat de urata este vremea sau orice altceva. Fa tacere in mintea ta si citeste. Apoi lasa ziua sa inceapa. Sau sa continue.

Crede. “Fericirea este in tine”, spune Dumnezeu. Ai primit binecuvantarea Lui din prima clipa a existentei tale.

“Tu trebuie sa te cresti pe tine insuti” mai spune Dumnezeu. El ti-a dat viata pentru ca tu sa te bucuri de ea. Atat ai de facut.

Fa-o cu incredere si fa-o consecvent. Nici muntele de care iti vorbeam la inceput nu s-a ridicat intr-o zi. Si lui Dumnezeu i-a luat 7 zile sa cladeasca lumea asta minunata. Nu te astepta ca dupa o zi sa se intample minuni. Dar crede in ele, in minuni. Pentru ca TU le faci sa fie, cu fiecare clipa.

Pentru ca TU esti parte din minunata creatie divina. Si PORTI DEJA IN TINE TOT CE AI NEVOIE. Deci, PRETUIESTE VIATA. SI FIECARE ZI DIN EA. Si Universul iti va raspunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *