TRAINING

Sunt trainer din 2007. Am inceput cu un program care se confirma expertiza mea profesionala de pana atunci: “Abilitati practice de recrutare si selectie”. Am derulat cativa ani acest program, atat cu specialisti si manageri HR, cat si cu alti manageri care aveau in fisa lor de post responsabilitatea de a-si recruta oamenii.

Recunosc sincer ca la inceput nu am crezut ca o pot face. Mi-a fost cumplit de frica. Dar, am depasit-o. Si chiar mai mult: trainingul a ajuns sa fie astazi a treia arie preferata (dupa coaching si public speaking, evident).

Intre timp, am sustinut si inca sustin programe de training si workshopuri atat profesionale, cat si de soft skills.

Teme pe care le abordez in programe de training si workshopuri profesionale:
– Recrutare, evaluare, selectare
– Assessment center – design si implementare
– Abilitati de coaching – pentru manageri si orice alt profesionist
– Leadership vs. management

Teme pe care le abordez in programe de training si workshopuri de soft skills:
– Stress management
– Conflict management
– Abilitati de prezentare
– Inteligenta emotionala
– Motivatie vs. motivare
– Comunicare etc.

Teme pe care le abordez in workshopuri deschise de dezvoltare personala:
– Relatia de cuplu
– Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor
– Female empowerment – descopera Zeita din tine!
– “Your bucket list”- ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa si primesti 🙂
– Lead your life
– Relatii toxice – cu noi insine si cu ceilalti etc.

In fiecare program pe care il sustin, ma adaptez nevoilor si asteptarilor pe care clientul le are de la mine. Si de fiecare data obiectivul meu este ca fiecare participant la curs sau workshop sa plece cu ceva. Ceva care sa-i schimbe viata in mai bine. Fie care este viata profesionala sau personala.

Cred si transmit intotdeauna credinta mea ca ne putem face viata mult mai frumoasa, mai usoara, mai implinita. Atat acasa, cat si la serviciu, Pentru ca in ambele locuri suntem Oameni. Si avem aceleasi temeri, indoieli, bariere. Pe care avem si puterea si calitatile necesare pentru a le depasi. Doar ca nu le vedem cu claritate.

Trainingurile mele nu sunt doar despre cunostinte. Sunt si despre atitudine. Despre auto-constientizare si auto-motivare. Pentru ca numai atunci putem sa incepem sa facem altfel lucrurile in vietile noastre. Indiferent ca vorbim despre o relationare si o comunicare mai buna cu ceilalti (colegi, superiori, echipa pe care o coordonezi, clienti), despre luarea deciziilor importante, despre time management, despre leadership sau gestionarea conflictelor ori a stresului.

Sunt flexibila in abordarea oricarei tematici. Imi place sa implic participantii si sa le dau cat mai mult de lucru pentru a stimula si a creste auto-constientizarea. Si invatarea din proprie experienta. Imi place sa primesc intrebari si sa vin cu raspunsuri clarificatoare. Si imi place sa depasesc intr-o anumita masura rolul pur formal al unui training sau workshop, in ideea de a nu lasa barierele sociale stricte si mult prea formale sa opreasca procesul de invatare.

Si mai ales… iubesc ceea ce fac! Si o fac cu pasiune! Cu dedicare si daruire! Pentru ca intotdeauna cred! Cred in puterea fiecaruia de a-si face viata asa cum si-o doreste. Dincolo de orice scuze sau motive 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *