EU

Loredana Vladareanu

Sunt FEMEIE, sunt MAMA, sunt IUBITA, sunt COACH, sunt TRAINER, sunt FIICA, sunt PRIETENA … si sunt multe altele pe care nu le pot scrie aici (este un spatiu public, totusi!). Si mai stiu ca, prin rolurile mele … pentru unii sunt MINUNATA, pentru altii poate doar SIMPATICA … iar pentru vreo cativa probabil ca sunt nesuferita sau rea … Si mai exista o oarecare parte pentru care … nici nu exist (inca). Este firesc. Fiecare ma priveste prin propriile “lentile” (personalitate, experiente, maturitate, echilibru … si multe altele). A fost o vreme in care imi doream sa fiu minunata pentru toti ceilalti si am ajuns sa traiesc nu pentru mine, ci pentru ei, prin ei si aprecierile lor. Aproape total dependent si chinuita de lipsa inconstienta de liberate pe care mi-o “asumam”. Pana cand am inteles, cu multe eforturi, frustrari, batai de cap (si de inima J) … ca nu este asa.

Acum stiu ca EU sunt MINUNATA asa cum sunt, fara ca asta sa insemne auto-suficienta. Ci doar ACCEPTARE DE SINE. Si am mai inteles ca EU … PENTRU MINE sunt CEA MAI IMPORTANTA. Si nu este aici nici un egoism. Fiica mea si toti oamenii pe care-i iubesc vreau sa vada 100% cine sunt EU. Nu doar bucatele dintr-un “cineva” amorf imprastiat precum praful prin aer … la aprecierea unora si altora.

Si inainte de a trece la partea de experienta profesionala, puteti gasi aici ceva foarte drag mie: o prezentare care a insemnat foarte mult pentru ca a fost prima 🙂 : https://www.youtube.com/watch?v=Tptcrd0Gwr0&feature=youtu.be

Profesional, foarte pe scurt

  • Career, Executive & Life Coach – Personal Development & Coaching
  • Senior Trainer si Coach – Dynamic Learning
  • Co-autor Manualul Antifrauda – http://www.ymc.ro
  • Career & Executive Coach, Trainer, Seniot HR Consultant – TACK International Romania
  • Head of Search & Selection Services, Trainer, Executive Coach – HART Human Resource Consulting
  • HR Consultant – Business Intelligence Alliance
  • Psiholog-Recruiter – Fildo Consulting & Blue Servicii

Professional expertize

CAREER COACHING: YOU can have any job you want if you know how to look for, how to prepare for and how to make the right professional decision.

EXECUTIVE COACHING: YOU can be so performant, motivated and happy that you want.

LIFE COACHING: YOUR LIFE can be wonderful every day.

TRAINING:
– soft skills: communication, feedback, conflict management, stress management etc.

– hard skills: recruitment & selection, Assessment Centre, competencies assessment, performance assessment etc.

ASSESSMENT CENTRES: Implementing Assessment & Development Centres for various industries for specialists to middle managers level.
RECRUITMENT: Coordinating recruitment projects for middle and top management positions: over 300 permanent placements.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *