Ești mai mult decât mintea ta. Și niciodată singur(ă).

MIRRORSTrăim conectați. La nivel conștient, subconștient, inconștient. Totul este conexiune. Nici o ființă umană nu este în totalitate singură, total autonomă și total detașata la absolut toate nivelurile sale de existență.

Chiar dacă fizic și conștient ești autonom și detașat, sufletește, spiritual sau energetic nu poți fi total autonom.

Orice legatură, relație pe care o ai cu o altă persoană înseamnă și o legatură energetică și spirituală. De care nu ești conștient. Pentru că nu este ceva tangibil, fizic, vizibil. Dar ea se creează și rămâne. Până când tu faci ceva să o rupi. Dacă nu-ți face bine, evident.

Despre acest “faci ceva” nu simt să intru în detalii concrete. Metode sunt multe și diverse. Fiecare și-o alege pe care o simte potrivită lui. Dacă-ți pui intenția clară că vrei să “faci ceva”, vei găsi și metoda potrivită.

Ideea esențiala este să înțelegi și să accepți că aceasta este realitatea. Că aceste conexiuni se creează indiferent de voința ta și dincolo de conștientul tău. Unele sunt benefice și te ajută să crești. Altele, dimpotrivă.

Ca să îți dau un exemplu din viața concretă, am să fac apel iar la comparația cu un calculator. Dacă ai deschide acum să vezi ce se întâmplă în calculatorul tău, ai vedea că rulează nu-știu-câte zeci de programe. Fiecare ia o părticică de informație și o interconectează cu altele.

Cam așa și cu noi,oamenii. Cu toții suntem calculatoare legate la un calculator-server Universal. Cu toții avem programe care funcționează dincolo de partea vizibilă.

În viața reală, tu dai un click și instantaneu se deschide o fereastră nouă cu ceea ce ai accesat. Uneori ți se deschid și alte ferestre 🙁 . Sau programe. Sau viruși.

Orice relaționare cu o altă ființă umană este un fel de click. Dat de tine sau de altcineva. Care-ți pornește tot felul de programe. Știute și neștiute. Și-ți deschide ferestre știute și neștiute.

E imposibil să accepți realitatea aceasta despre care-ți vorbesc dacă funcționezi doar cu mintea conștientă. Doar cu emisfera stângă.

În viața reală este simplu cu calculatoarele. Ele pot fi scanate și reparate. Programe dezinstalate cu un click. Viruși ștersi sau blocați înainte să îți afecteze calculatorul.

Cu noi, oamenii… hmmm… e mai complexă situația. Pentru că nu este ceva vizibil și ușor de accesat. Nici de înțeles nu este ușor.

Vestea bună este că există oameni, chiar din ce în ce mai mulți, care au fost aleși să facă asta. Să te ajute să ștergi programele inutile. Sau care nu-ți mai fac bine. Și legăturile care nu îți mai aduc beneficii. Sau care îți afectează viața, sănătatea, starea de bine.

Nu e nevoie chiar acum să dai acel click care să îți deschidă o nouă fereastră. Dacă simți și crezi în ceea ce îți descriu eu acum și îți dorești să “faci ceva”, pune-ți intenția. Trimite dorința ta către calculatorul-server Universal. Și ți se va deschide singură fereastra nouă. Ți-o spun din experiență proprie. Reală. Întâmplată.

Și tot ce scriu acum, nu scriu din intenție proprie. Scriu pentru că cineva (o persoană, mai multe, habar nu am) a dat un click. A deschis o fereastră nouă. Și asta trebuie să fac. Să las informația asta pe server. Și ea va fi accesată de cine are nevoie.

Cam asta suntem. Cam asta facem. Poți să treci mai departe și să nu bagi în seamă nimic. Că încă nu e momentul pentru tine. Va veni. Cândva. Fără nimic peiorativ. Fiecare cu ritmul și viețile lui :).

One thought on “Ești mai mult decât mintea ta. Și niciodată singur(ă).

  1. Orice am face ramanem conectati cu tot ce inseamna viata la diferite nivele de constiinta. Nicio legatura nu se poate rupe pentru ca separarea este o iluzie creata de mintea noastra. Tot ce putem face este sa ne detasam de influentele “negative” iar cea mai simpla metoda este apropierea crescândă de sursa care a generat totul. Un pahar plin, care dă pe dinafara, nu se poate niciodată umple. E ca un bec conectat la sistemul de electricitate. Transmite lumină pentru că o primeste de la sursa şi nu are cum sa se umple cu întuneric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *