TU, Zeița.

TU, ZEITA

Oricȃt de ȋngustă ȋți pare calea pe care mergi, oricȃt de mic pare punctul către care te ȋndrepți, continuă-ți călătoria.

Calea pare ȋngustă… dar atȃta timp cȃt poți să te strecori prin ea, ȋnseamnă că ȋți poți continua mersul.

Punctul pare mic… dar asta doar pentru că este departe. Şi Soarele pare că ar ȋncăpea, ȋntr-o poză, ȋn palmele tale… cȃnd, ȋn realitate, TU ești o fărȃmă de Soare.

Totul ține de perspectivă. De percepția ta. De locul din care alegi să privesti către ceva anume. De momentul ȋn care o faci. De starea ta.

Conștientizează-le. Ȋntr-un permanent “acum și aici”. Şi ele ți se vor revela cu o claritate indubitabilă.

Alege. Alege ce vrei TU. Alege cum vrei TU.

Nimeni nu deține adevărul absolut, ȋn afara lui Dumnezeu. Totul este schimbare. Permanentă. Şi tu ești parte din această schimbare.

Poți să alegi să mergi cu valul, fără a conștientiza schimbarea. Poți să alegi să vezi schimbarea și să o lași, conștientă de ea, să fie. Ȋnțelegȃnd-o și luȃndu-ți din ea ce ai nevoie.

Vino: https://irinaalionte.leadpages.net/empowered-women-launch-event/

N-ai să fii ȋn fiecare zi zeiță. Ai să fii, ȋnsă, ȋn fiecare clipă ȋn care Îți dorești să fii. Zeiță. Acasă. La serviciu. Pe stradă. Cu prietenii. Cu copilul tău. În dormitor. În bucatarie. În cada. În mintea și ȋn sufletul tău.

Zeiță nu ȋnseamnă hainele pe care le porți. Nici zerourile din cont. Şi nici piedestalul pe care el te urcă și te coboară cȃnd vrea.

Zeiță nu ȋnseamnă deasupra altora. Şi nici vreo putere a-tot-stăpȃnitoare.

Zeița este. Ştie. Spune. Ascultă. Zȃmbește. Dansează. Rȃde. Vrea. Caută. Găsește. Acceptă. Refuză. Plȃnge. Dăruiește. Primește. Iubește. Mai ȋntȃi pe ea. Apoi pe tine. Şi pe tine. Şi pe oricine simte și vrea. Ea.

Zeiță ești. Acolo, ȋn profunzimea conștiinței tale de FEMEIE. Doar că, la un momendat, ai ȋnceput să auzi. Să vezi. Să asculți. Să crezi. Să preiei. De la ei. Alții. Fără filtre. Pentru că ai ȋnvățat să te temi. Să te ȋndoiești. Şi ai ȋnceput să te cenzurezi. Să reprimi.

Ascultă-ți sufletul cum strigă! Lasă-l să strige. La propriu. Du-te ȋn baie, undeva, oriunde, numai tu. Există, cu siguranță, un asemenea loc. Caută-l. Du-te acolo și lasă-te să strigi. Să fie strigătul tău de eliberare.

Dezbracă-te. Demachiază-te. Dă-ți jos tocurile cui. Lasă-ți părul liber. Şi strigă. Scoate mizeria de sub preș. Alții au pus mizeria sub preșul tău. Fă-ți curat. În suflet și ȋn viață.

Vei gasi, ȋntr-un colț, prăfuită, Zeița. Privește-o ȋn toată splendoarea ei. Strălucește. Chiar și așa, prăfuită.

Pregătește-i o baie parfumată. Las-o să se cufunde acolo. Atinge-o. Ţine-o ȋn brațe. Primește-o. Scoate-o de acolo și fă-o să strălucească. Cum vrei tu. Cu haine sau fără. Cu make-up sau fără. Cu tocuri cui sau fără. Cum vrei tu.

Du-o ȋn oglindă și privește-i ochii. Primește-i ochii. E frumoasă. Ești frumoasă.

Continuă-ți călătoria. Chiar dacă pare ȋngustă calea și destinația prea departe. Totul ține de perspectiva ta. Din ce tocuri cui privești. Ale femeii create de alții. Sau ale Zeiței create de tine. Conștient. Autentic. Aici și acum. Pentru totdeauna. Pentru o viață de Zeiță.

Vino și dezlănțuie Zeița din tine: https://irinaalionte.leadpages.net/empowered-women-launch-event/

One thought on “TU, Zeița.

  1. Am comentat o data la acest gen de scriere altundeva si raspunsul a fost “Lasa-ma sa traiesc in lumea mea optimista”.Si m-am stapinit de a raspunde ca,aceasta lume optimista este doar o iluzie,placuta desigur insa,tot o iluzie ramane si nu face parte din realitate.In realitate nimic nu se schimba.Ce se schimba este aparenta.Care provine din perceptie si…nu mai scriu.Esti dulce.Acestor vise optimiste le dedic o strofa:”Inlantuite toate,se pot intinde-o viata.Eternele iluzii,de-or fi pin-oi pieri.Sa nu aduca clipa,ce poate aduce ceasul.De-s impartite-n doua,de nu…pustiu ar fi”.Nb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *