Interviul de la „Amprente” – Vocea Armatei, cu Irina Spilcă

Printr-o întâmplare, despre care doar Universul știe cum a aranjat-o, la început de septembrie mi-a scris pe messenger Irina. Nu ne știam decât din mediul online. Știa că mă pregătesc să lansez o carte. Încă nu stabilisem data exactă a lansării. Dar m-a invitat să facem un interviu înainte de lansare. A rămas să o anunț data.

Am continuat să stabilim detaliile și în 11 noiembrie, ne-am și văzut pentru interviu. Era o zi frumoasă de toamnă, cu un soare blând printre frunzele ruginii. Am găsit o persoană caldă, binevoitoare, care m-a ajutat imediat să mă relaxez. Îmi place și nu am nici o problemă să vorbesc în fața a sute sau mii de oameni, dar experiența vorbitului la radio, cu transmisiune directă, este cu totul altceva.

Sesiunea foto de dinaintea interviului a fost ceva inedit. M-a surprins plăcut și m-a ajutat și mai mult să mă relaxez. Apoi, a început discuția. Și lucrurile se legau atât de frumos și armonios, iar întrebările Irinei mă inspirau și parcă îmi dădeau aripi. Atitudinea ei relaxată, caldă, curioasă și dorința ei de a înțelege cât mai corect lucrurile despre care povesteam, mă prindeau ca-ntr-o poveste ce curgea lin și profund.

Apoi, au început să curgă și întrebările de la ascultători. Mi-a plăcut și m-a provocat. Este interesant să știi că oamenii te ascultă și sunt interesați de ce vorbești. E cumva gratificator. Așa am resimțit eu. Iar Irina mă ajuta permanent să păstrăm linia discuției și explicațiile să fie coerente și complete. Și întrebările ascultătorilor tot curgeau, semn că ascultătorii erau numeroși și atenți la discuția noastră.

Poate că sună a clișeu, dar efectiv nu știu cum a trecut o oră povestind cu Irina. Chiar am simțit o stare discretă de dezamăgire când mi-a spus că timpul a expirat. Mai voiam! Era atât de plăcut totul, că aș fi stat, cred, și vreo 3 ore fără pauză să povestesc, să răspund oamenilor interesați, să fac ceea ce ador și știu că este menirea mea: să-i ajut pe ceilalți să își dea voie la fericire, la o viață frumoasă, plină de împlinire și iubire!

I-am zis, la final, după emisiune, că tare m-aș bucura să mai povestim într-o viitoare emisiune. Pentru că exact așa am simțit. Și haideți să vă mai dezvălui ceva: este și acesta u n vis dorit și iată, împlinit. Nu știu cum și poate nici Irina nu știe, dar undeva Universul a „complotat” cu ea să îmi facă acest frumos dar! Îți mulțumesc, Irina și îți sunt recunoscătoare, ție și postului „Vocea Armatei”, pentru toată această expriență minunată!

Pentru cei care nu ați văzut/ascultat atunci în direct, găsiți interviul complet pe pagina mea de youtube, la acest link: https://www.youtube.com/watch?v=ysyHWIwRYGg&t=1207s.
M-ar bucura tare mult comentariile voastre despre cum l=ați primit și ce alte întrebări v-a stârnit în minte. Iar dacă mai vreți și alte emisiuni similare, lăsați-ne un comentariu.

CLICK AICI PENTRU A COMANDA CARTEA „JURNAL DE FERICIRE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *