Principii simple: cum am ajuns să cred eu ca viața este frumoasă, iar iubirea este totul!

cele 7 principii Huna

Înțelepciune a fost, este și va fi multă pe lumea asta. Spusă sau scrisă în cărți, în filme, în documentare, în orice. Doar că, înțelepciunea, ca si sfaturile, oricât de multă sau multe ar fi, oricât de bune, până când nu le simți tu adânc, profund în tine… nu au valoare și sens. Doar sună bine și atât.

De curând am citit despre Huna, înțelepciunea hawaiana. Sunt lucruri simple și profunde, adevărate. Poate că nu le citești sau auzi prima data, însă ți le împărtășesc ca făcând parte din… ALOHA!

Din înțelepciunea hawaiana – cele 7 principii Huna:

  1. IKE – lumea este ceea ce crezi tu că este. Tu ești creatorul propriei tale realități. Fii conștient de gândurile, sentimentele și intențiile tale și alege-le pe acelea care sunt spre Binele Tău Suprem. Tu atragi în egală măsură ceea ce iubești sau lucrurile de care și-e frică. Asumă-ți responsabilitatea pentru realitatea pe care tu o creezi și fii conștient că ai puterea să îți schimbi în orice moment viața.
  1. MAKIA – energia se duce acolo unde tu o direcționezi prin atenția pe care o dai acelor aspecte. Pe ce te focusezi? Pe ce se concentrează atenția ta? Celebrează binele din viața ta. Energia recunoștintei este una dintre cele mai puternice forțe din Univers. Oamenii de succes se concentrează pe creșterea lor și nu dau atenție scuzelor și fricilor. Exersează starea de bine, sentimentul de bine și vizualizează-te exprimându-le puternic, complet, autentic.
  1. MANA – puterea vine din tine, din interiorul tău. Ai un potențial natural plin de resurse în tine, o forță care este infinit de puternică și creativă. Poți să accesezi această putere universală în orice moment; este nevoie doar să crezi autentic în ea. Ești conectat la tot ce înseamnă viață și viața este toată în tine. MANA – forța vieții poate fi cultivată prin inspirație. Cu cât simți mai mult esența adevarată a cine ești tu, cu atât devii mai puternic.
  1. MANAWA – ACUM este momentul puterii. Trăiește în ACUM, trecutul este trecut și viitorul încă nu există. A fi prezent este puterea ta înnăscută. În fiecare zi, în fiecare moment poți începe să fii prezent.
  1. KALA – nu există limite. Singurele limite care există sunt în mintea ta. Poți alege să crezi în convingerile tale limitative sau poți alege să FII LIBER acum. Viața este infinită, iar tu ești expresia acestei puteri și creativități infinite.
  1. PONO – armonia este o măsură a adevărului. Când simți armonia în tine, știi că ești acordat la puterea și forța Sursei. Găsește-ți propriul adevăr – răspunsurile sunt întotdeauna în tine. Urmează acele căi care îți aduc armonia și pacea interioară și nu ai cum să greșești niciodată.
  1. ALOHA – să iubești înseamnă să dăruiești fericire cu fiecare respirație. Iubirea este adevărata noastră esență și ea conectează orice ființă. Când te deschizi iubirii, simți bucuria simplă și pură de a fi viu, de a trăi. Respiră iubire, împărtășește iubire, dăruiește iubire și FII IUBIRE!

Aici găsești si flmulețul din care m-am inspirat: https://www.youtube.com/watch?v=PUo_M4LRggc&list=PLjIjp4UDwPHBAwipGVnockLWo004YedqQ&index=20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *