Adormi si trezeste-te cu el. In suflet si in minte.

start doing

Cand te apropii de un vis, cand incepi sa gusti lingurita cu lingurita din frumusetea lui, sa simti emotia de a fi atat de aproape si totusi inca departe… incepi inevitabil sa te intrebi, sa te indoiesti, sa te framanti gandindu-te iar si iar, pentru ca dorinta de a-ti trai visul real, ca parte din viata ta, vine la pachet si cu balastul acesta de temeri si indoieli.

Si atunci vin si iti spun: Universul primeste dorinta ta, dar primeste si indoielile tale. Este ca si cum tu ai primi o scrisoare foooarte importanta, in care fiecare fraza are, amestecate, 2 – 3 cuvinte in romana si 5 – 6 intr-o alta limba pe care nu o cunosti.

Si atunci poate ca intuitia te ajuta sa incerci sa descifrezi mesajul. Dar niciodata nu ai siguranta ca ai inteles exact ce s-a vrut a ti se transmite.

Simti sa intrebi in stanga si-n dreapta, sa ceri sugestii si opinii, sa cauti avid in orice posibila sursa. Doar ca nimeni nu te poate lamuri, cu exceptia celui care ti-a scris.

Ei, cam asa stau lucrurile si cu visul tau trimis catre Univers. Oricat de mult ti l-ai dori, daca emotia care-l insoteste este diferita (frica, indoiala, teama), Universul nu va sti ce sa-ti raspunda. Pentru ca e intr-o limba pe care nu o cunoaste.

Si am sa iti dau si un exemplu concret, mai putin metaforic: “Imi doresc sa plec intr-o vacanta doar eu cu el, dar daca ca ma voi simti vinovata fata de copil/copii?”

Intelegi ideea? A doua parte a frazei “face concurenta” si oarecum neaga prima parte a ei. Universul nu va sti la ce sa iti raspunda. Pentru ca el nu vine cu solutii. Acelea sunt la tine :).

Ca si tine, am trait asta de multe ori in viata mea de pana acum. Doar ca abia de cativa ani am si inteles-o. Si, intelegand-o, am gasit si solutia. Care sa stii ca este cu mult mai simpla decat te-ai astepta. Si oricand la indemana.

Iar solutia se cheama simplu: delegare :). Stiu ca iti suna formal, dar iti explic imediat.

Cand simti ca te framanta teama si indoiala ca ceea ce iti doresti intarzie sau pare a nu mai veni, retrage-te intr-un loc unde te simti linistit si conecteaza-te la Sursa ta: Dumnezeu, Univers, tu insuti sau orice altceva inseamna asta pentru tine.

Cum Sursa mea este Dumnezeu, eu deleg catre El. Si spun doar atat:

“Am facut tot ce am putut si am stiut mai bine pana acum pentru a atrage visul meu in realitatea vietii mele. De aici mai departe iti las Tie toate grijile si indoielile mele. Las totul in seama Ta. Tu stii cel mai bine ce este acum potrivit pentru mine.”

Si asta nu inseamna sa intru in vreo stare de letargie si nici sa uit de visul meu. Doar ca scot din fraza cuvintele acelea necunoscute. Pentru ca Uiversul sa primeasca mesajul meu clar.

In exemplul dat mai sus, pastreaza doar: “Imi doresc sa plec intr-o vacanta doar eu cu el”. Si deleaga catre Sursa partea legata de vinovatie.

Reformulat, ar suna asa: “Imi doresc sa plec intr-o vacanta doar eu cu el. Las in grija Ta indoielile mele. Daca Tu consideri ca asta este potrivit pentru mine acum, atunci ma vei ghida sa gasesc vacanta potrivita. Voi fi atenta la toate mesajele tale.”

Si apoi, continua-ti drumul in viata. Pentru ca nimic nu este intamplator. De exemplu, daca reusesti sa va luati concediu in aceeasi perioada, daca veti gasi oferta potrivita ca locatie si costuri, daca nu intervine nimic concret care sa va opreasca (de genul cineva care se imbolnaveste, adica tu, el, copilul, o ruda apropiata, cei care ramana cu copii sau o pierdere financiara sau orice altceva concret care face aproape imposibila plecarea), atunci aceasta este ghidarea Sursei tale.

Poate ca pare putin riscant si ciudat, dar aminteste-ti ca nu esti niciodata singur. Sursa ta este acolo. Si nu te manevreaza, ci doar te sprijina, te ghideaza, iti ofera oportunitati. Ca tie sa iti fie mai bine. Doar pentru ca existi din si pentru iubire.

Restul este balastul mintii tale. Temerile si frica sunt produse ale mintii tale, nu realitati. Tu le dai energia de ale transforma in realitati.

Alege sa iti urmezi visul, OM FRUMOS <3. Cheama-l. Atrage-l. Simte-l cum se apropie. Ia lingurita cu lingurita din el. Savureaza-l. Adormi si trezeste-te cu el in suflet si in minte. Si cand simti ca temerile musca din el, trimite-le la plimbare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *