FII TU MIRACOLUL CARE FACE SA SE NASCA ALTE MIRACOLE!

Eckhart Tolle - three options

Mai ai o varianta, pe langa cele spuse de Tolle: sa nu faci nimic. Pur si simplu. Sa lasi lucrurile sa se intample. Da, este si asta o abordare … dar atunci nici sa nu te astepti sa se intample vreun miracol. Nu suntem in povesti. Miracolele … eu chiar cred ca exista, doar ca nu vin de la sine. Tot despre tine si decizia ta de a face ceva este vorba.

Asa ca iti spun simplu: TU iti poti crea propriul MIRACOL. Acum, mai mult ca oricand. De ce acum? Pentru ca … “ieri” este deja trecut si nu-l mai poti schimba, iar “maine” … maine nu stii ce iti rezerva.

Deci: fa-o astazi. Fa-o acum. Si orice ai decide sa faci, porneste la drum constient ca poti! Eu cred in tine. Da, paradoxal, cred, desi nu te cunosc. Dar totusi cred pentru ca, de fapt, cunosc un adevar universal … unul simplu, de care probabil ca ai auzit si tu. Pentru orice iti doresti, atata timp cat ramai in limitele normalului si firescului … ai tot ce iti trebuie: MINTE, SUFLET, TRUP, SPIRIT.

Si mai mult decat atat, ai infinit de multe resurse in tot ceea ce esti:
– mintea vine cu solutii
– sufletul te energizeaza cu emotii si trairi
– trupul te ajuta sa pui in actiune concreta
– iar spiritul … spiritul e minunea din tine … minunea cea mai frumoasa! pentru ca este legatura ta cu sursa, iar cand spun sursa, spun Univers, Divinitate sau orice crezi tu …`

TU in sine esti un miracol. In tine sunt atatea lucruri frumoase! In tine este bucurie, este iubire, este credinta si incredere, este zambet, este zbor si plutire, este imaginatie, este cantec si este lumina, este emotie, este … totul! Nu trebuie decat sa iti creezi conditiile pentru a le scoate pe toate la suprafata si a le simti. Nimeni nu o va face pentru tine. Nu o mai astepta de la ceilalti. Fa-o tu si o sa te simti de mii de ori mai puternic.

Stiu ca mai este ceva pana la sarbatori … dar asta imi vine sa iti spus astazi din tot sufletul: FII TU MIRACOLUL CARE FACE SA SE NASCA ALTE MIRACOLE! Eu stiu ca poti. Tu stii ca poti. Fa-o pur si simplu. Nu le mai gandi si nu mai analiza la infinit. Lasa miracolul sa fie. Traieste-l. Simte-l. Este in tine deja … bucura-te de el. Ochii mei zambesc la gandul ca poate o vei face …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *