LIFE IS SIMPLE. DO WHAT YOU LOVE. LIVE YOUR DREAM AND WEAR YOUR PASSION.

life

Am intalnit de multe ori “poza” asta … dar trebuie sa recunosc ca … pana acum niciodata nu am avut rabdarea necesara s-o parcurg. Nu era inca timpul ei, probabil. Sau poate nu era timpul meu, inca, sa ajung sa inteleg …
Oricum … in seara asta … se pare ca “a fost timpul”. Si nu stiu daca a fost sau va mai veni la cineva acest “timp” … dar am simtit sa o impartasesc si aici, in spatiul asta atat de public.
Ce m-a atras? “This is your life.” … hmmm … ia sa vad ce mai aflu despre viata mea .
“DO WHAT YOU LOVE and do it often.” – adevarat, bifat ( a se citi facut deja).
“If you don’t like something, change it.” – ei, nu chiar. As reformula: “Daca nu iti place ceva, fa o schimbare … iar daca nu ai cum … mai bine schimba-te pe tine astfel incat sa iti fie bine chiar si cu acel ceva care nu iti place.” (din filozofia mea de viata)
“Stop over analyzing.” – ooo, da! Asta da! Sunt inca “invatacel” in asta, trebuie sa recunosc. Dar nu ma las!
“LIFE IS SIMPLE.” – am simtit sa o scriu cu majuscule. Restul … intelegeti voi.
“Travel often. Getting lost will help you find yourself.” – uite, asta e ceva ce-mi lipseste. Sau si in asta sunt inca “invatacel” … cum ziceam la inceput: toata au timpul lor.
“Life is short.” – un pic cam “pesimistic” (cuvant inventat) pentru gustul meu … as zice ca “Viata e cat e … si atat. Tu fa-ti-o cat poti de frumoasa … atata cata e.”
Si finalul … minunat!
“LIVE YOUR DREAM AND WEAR YOUR PASSION.” – nimic mai frumos, nimic mai adevarat. Despre asta este vorba-n viata, fie ca vorbim de cariera, familie, tu cu tine insati/insuti. Restul e balast.

Deci, in rezumat pe scurt: LIFE IS SIMPLE. DO WHAT YOU LOVE. LIVE YOUR DREAM AND WEAR YOUR PASSION.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *