Iti urez SA FII, in tot ceea ce faci, OMUL MINUNAT CARE ESTI!

christmas

Bradutul este inca luminat, in aer inca miroase-a sarbatoare … si ma gandeam ce vreu sa iti urez acum, la final de an si in pragul celui mai bun an pe care urmeaza sa il ai :)!

Imi place sa cred ca te-am obisnuit cu mesaje … autentice, asa cum este tot ceea ce scriu: venit adanc din suflet si spirit si apoi trecut prin minte. Deci, astazi, cu atat mai mult, mesajul meu nu poate fi altfel decat asa cum este in sufletul meu aceasta minunata perioada.

ITI MUTLUMESC CA EXISTI – existenta ta este parte din miracolul numit viata! Tu, in sine, esti un MIRACOL, plin de energie, idei, emotie, spirit, lumina, cantec, culoare, zambet … si cate si mai cate! Si recunosc, onest si autentic, ca existenta ta imi da si mie o farama din rostul de a fi si a face ceea ce deja stii.

ITI MULTUMESC CA MA LASI SA EXIST – si aceasta nu vreau sa iti sune ca o dependenta unilaterala sau ca o conditionare. Este doar ideea, profunda in mine, ca integritatea si etica ta vin firesc sa completeze omul frumos care esti!

Si mai presus de toate, ITI MULTUMESC PENTRU ca, poate macar pentru o clipa, ti-ai dorit sa fii sau sa descoperi OMUL MINUNAT CARE ESTI! De ce ti-as multumi eu pentru asta? Pentru ca inseamna ca iti pasa. Iti pasa in primul rand de tine si de viata ta. Si asta, alaturi de integritate si etica, te fac deja omul minunat care esti!

Iar toate aceste multumiri inseamna, in esenta, RECUNOSTINTA! Profunda, matura, rationala, emotionala si spirituala.

Asa ca eu iti urez autentic SA FII, in tot ceea ce faci, OMUL MINUNAT CARE ESTI, SA LASI MINUNEA ACESTUI CRACIUN SA O SIMTI ADANC IN TINE, iar anul care curand va incepe SA FIE PLIN DE MIRACOLUL A CEEA CE ESTI: energie, idei, emotie, spirit, lumina, cantec, culoare, zambet … si cate si mai cate!

Cu drag, cu recunostinta si cu cele mai bune ganduri,
Loredana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *